Fransar och Bryn

Välskötta, formade, färgade ögonfransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet! Vi använder oss av RefectoCils frans- och brynfärg ger en färg som håller upp till 6 veckor. Finns att välja på flera fina färger för att passa alla olika bryn. Färgerna är även utmärkta att blanda för att få en perfekt ton till brynet för just dig.

Lash Lift

Nu kan vi introducera en behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar er. Ni kanske har långa egna fransar men ingen egen böj? Med detta kan man få era egna fransar att se helt fantastiska ut! (Självklart olika utifrån egna förutsättningar)

Detta är en behandling där vi gör en fransböjning som ger era fransar en fantastisk böj med ett naturligt utseende eller varför inte en extra böj. Vi färgar även fransarna i önskad färg efter behandlingen om så önskas.

Lash Lift kan hålla i hela 12 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 4-6:e vecka. Testa dig fram vilken tidsintervall som passar dig bäst!

Att undvika det första 24-48h efter behandling:

* Maskara eller rengörings/ ansiktsprodukter med olja i

* Gnugga fransarna

* Duscha för varmt eller basta

Frans- & brynfärgning
Fransfärgning
Brynfärgning inkl. formning
Brynplockning/formning
Permanent fransböjning/Lash lift

 

Pris från 125kr