Naglar

Gellackning

45-60 min / från 495kr

Gellackning ger en lättare förstärkning av din naturliga nagel. Naglarna målas i önskar färg, franskt eller glitter efter att nagelband och nagel vårdats samt längd och form korrigerats enligt dina önskemål. En gellackning håller garanterat minst 2 veckor

 

Förlängning

75-90 min / från 795kr

Med nagelförlägning kan du kosmetiskt förlänga och försköna dina naglar och händer på en gång. Du slipper vänta på att dom skall växa.
Förlängning sker med skulptering på mall eller tipp efter att nagelband och nageln vårdats och preparerats. Längd och form korrigeras enligt dina önskemål. Konstmaterial appliceras för att skapa en hållbar förlängning.

Naturell look, hellackade naglar eller glitter samt dekorationer görs utifrån dina önskemål.

Förstärkning av egen nagel

60 min/ 595kr

Naglar som skivar sig, är tunna eller spricker så kan en förstärkning vara dig till hjälp.

Vid en förstärkning lägger man material bara på den naturliga nageln (ingen förlängning) efter preparation av nagel och nagelband. Nageln får ett naturligt utseende och blir mer hållbar.

Återbesök

60-75min /  från 695kr

Gammalt material filas bort. Längd och form justeras enligt dina önskemål. Nytt material appliceras efter preparation av nagel och nagelband.

Klassisk  Manikyr

45 min / 475kr

En avkopplande behandling där din naturliga nagel och hand vårdas. Behandlingen består av att din naturliga nagel filas, formas och poleras samt nagelband vårdas. Detta följt av lättare handmassage och lackning om så önskas

Paraffinbad behandling

30 min / 295kr

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling för dina händer som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Ett dopp i det varma paraffinet som man avlägsnar efter 10 min. Avslutas med en lättare skön massage med återfuktande kräm.

 

Salong • Naglar Umeå • Nagelsalong • Gellack Umeå • Nagelförlägning Umeå • Skolgatan 24 • Kontakt tele/sms 073-0543250 • Wellness 4U